Gobice Wipe It
    Krpe Wipe It
    Oprema Wipe It
    Zaščitni nanopremazi
    O podjetju
Nanopremaz za vpojne površine

Nanopremaz za vpojne površine

Zaščitni premaz za tla, za vpojne površine je na umazanijo in obrabo odporen premaz na osnovi nanotehnologije. Nanodelci podaljšajo življensko dobo obdelanih površin. Naša nanozaščita za beton in pode ponuja zaščito pred umazanijo, ki jo dobimo z zemljo, glino, odpadlim listjem, oljem in hrano. Nanopremaz ne vsebuje silikona, voskov in olj. Zračnost (paroprepustnost) betona se ne zmanjša tudi po večkratnih nanosih.

250ml

24.00 €

Dodatne informacije

Nanopremaz nudi maksimalno zaščito že po enem nanosu, ki lahko traja tudi 15 let, glede na uporabo površine. Nanopremaz uporabite kot nevidno več-funkcionalno impregnacijo za vse porozne površine iz betona, lahko pa tudi za fasade. Po nanosu nanopremaza se razvije neviden, UV stabilen film, ki je odporen na umazanijo.

Premaz dolgotrajno ščiti vaše tlakovce, strešnike, fontane, kipce, zidove, škarpe itd pred umazanijo, mahom, plesnijo, dežjem in zmrzaljo. Zaščitena površina ima delno samočistilni učinek (čiščenje z dežjem), kar pa se ne očisti samo, boste bistveno lažje očistili tudi brez uporabe čistil, le z vodo ali visokotlačnim čistilcem.

Za hleve: Zaščitni premaz za tla, za vpojne površine je idealna zaščita npr. v kmetijstvu za zaščito betonskih hlevov in drugih površin, kjer obstaja nevarnost razvoja bakterij. Bakterije in drugi bacili ne morejo več prodreti v betonska tla ki jih zaščitite z našim premazom. Ilovica, zemlja, mokri listi in živalski iztrebki se ne morejo več vezati na tla, preprosto jih speremo z vodo. Hleve lahko bolj enostavno čistimo in bodo dalj časa zaščiteni proti bakterijam, ki sicer lahko povzročajo bolezni.

Za dovoze: Nanopremaz je idealna zaščita za vse betonske dovoze in dvorišča kjer obstaja velika verjetnost, da se bodo mehansko poškodovali ali onesnažili. Po uporabi našega premaza bo manj sledi gum in mahu na betonskih ploščicah tudi pri prometno bolj obremenjenih dovozih in poteh. Prav tako lahko vso umazanijo enostavno splaknemo z vodo.

Za delavnice: V vsaki mehanični delavnici se pojavlja problem oljnih madežev in sledi gum. Ko se vpijejo v tla se težko odstranijo, če se sploh lahko. Naša nanozaščita te probleme preprečuje.

Za avtopralnice: Na stropu avtopralnic se pogosto pojavi plesen. To se lahko prepreči z uporabo našega nanopremaza. Zidovi in strop ne bodo več vpijali vode in umazanije. V mnogih tovarnah lahko vidite maščobe in umazanijo po vseh zidovih, čemur se ne moremo izogniti. Toda, če premažemo zidove z našo nanozaščito lahko umazanijo preprosto speremo z vodo.

Nanašanje

Nanopremaz suši kožo zato priporočamo, da pri delu uporabljate gumijaste rokavice.

Priprava površine: Vsako nanašanje nanopremaza zahteva zelo dobro predhodno čiščenje površine, saj je od tega zelo odvisna kvaliteta zaščite. Površina mora biti čista in suha, na njej ne sme biti mastnih madežev. Za čiščenje priporočamo organsko čistilo npr: izopropanol ali aceton. Če uporabljate katerega od običajnih čistil morate površino dobro sprati z vodo, da popolnoma odstranite detergente, ki lahko škodijo nanopremazu.

Nanašanje: Nanopremaz nanašamo s sprejem (brezzračno), valjčkom ali s čopičem.

Temperatura nanašanja: Med 5 in 40°C.

Poraba premaza: Med 100 in 200ml na kvadratni meter.

Sušenje premaza: Nanopremaz se osuši v približno eni uri, popolnoma pa utrdi v 1-2 dneh. Po 1-2 urah že lahko hodimo po zaščiteni površini..

Čiščenje zaščitenih površin

Površino čistimo z vodo in ščetko, lahko pa uporabljamo tudi običajna čistila in visokotlačni čistilec.

Zaščitni nanopremazi - vsi izdelki

18.30 €

18.30 €

18.30 €

18.30 €

24.00 €

36.00 €