Gobice Wipe It
    Krpe Wipe It
    Oprema Wipe It
    Zaščitni nanopremazi
    O podjetju

Oprema

Izdelki

Pomivalec tal

Pomivalec tal

Sistem za pomivanje na katerega lahko poleg krpe iz mikrovlaken pritrdimo tudi prirejeno gobico Extra Power. Gobica omogoča zelo učinkovito čiščenje trdovratnih madežev na večjih površinah. Pomivalec tal: -ima zelo močno nastavljivo aluminijasto teleskopsko palico dolžine 100- 160cm -ergonomski kroglični ročaj omogoča dodatno moč in fleksibilnost -posebna zaščita za roke -dva različna nastavka- gobica Extra Power in krpa iz mikrovlaken

100-160cm

36.60 €

Goba za pomivalec tal

Goba za pomivalec tal

Nadomestna gobica Extra Power za pomivalec tal je primerna za čiščenje posebno umazanih površin. Pred čiščenjem gobo zmočite z vodo. Goba je opremljena z ježkom za enostavno pritrditev.

40x11cm

7.32 €

Krpa za pomivalec tal

Krpa za pomivalec tal

Nadomestna krpa iz mikrovlaken za pomivalec tal je primerna za čiščenje vseh površin. Primerna je za suho ali mokro čiščenje. Krpa je opremljena z ježkom za enostavno pritrditev. Peremo jo v pralnem stroju.

46x15cm

7.32 €

Krtača za čiščenje - majhna

Krtača za čiščenje - majhna

Majhna krtača za čiščenje skupaj z gobico Extra Power je vsestranski pripomoček. Lažje in bolj priročno čiščenje najbolj umazanih površin. Posebej priporočljivo za čiščenje zunanjih površin, okoli bazenov ipd.

80x140x70mm

8.00 €

Krtača za čiščenje - velika

Krtača za čiščenje - velika

Velika krtača za čiščenje skupaj z gobico Extra Power je vsestranski pripomoček. Lažje in bolj priročno čiščenje najbolj umazanih površin. Posebej priporočljivo za čiščenje zunanjih površin, okoli bazenov ipd.

95x240x90mm

14.00 €

Vse kategorije