Gobice Wipe It
    Krpe Wipe It
    Oprema Wipe It
    Zaščitni nanopremazi
    O podjetju

Čistila

Reklame, ki jih najpogosteje gledamo na TV nam prikazujejo čistila, ki so vsako leto močnejša in boljša. Čistilo, za katerega so lansko leto trdili, da očisti vso umazanijo, je letos očisti še 20% več, oziroma več kot vso! Veliko denarja, ki ga proizvajalci čistil vložijo v reklame, jim povrnemo potrošniki z nakupom cele palete raznih čistil. Za vsa ta čistila porabimo veliko denarja, predvsem pa po nepotrebnem in močno obremenjujemo okolje. Stroške za čiščenje in čas, ki ga zato porabimo pa si lahko močno zmanjšamo z uporabo modernih čistilnih materialov.

Podkategorije

Izdelki

Pomivalec tal

Pomivalec tal

Sistem za pomivanje na katerega lahko poleg krpe iz mikrovlaken pritrdimo tudi prirejeno gobico Extra Power. Gobica omogoča zelo učinkovito čiščenje trdovratnih madežev na večjih površinah. Pomivalec tal: -ima zelo močno nastavljivo aluminijasto teleskopsko palico dolžine 100- 160cm -ergonomski kroglični ročaj omogoča dodatno moč in fleksibilnost -posebna zaščita za roke -dva različna nastavka- gobica Extra Power in krpa iz mikrovlaken

100-160cm

36.60 €

Goba za pomivalec tal

Goba za pomivalec tal

Nadomestna gobica Extra Power za pomivalec tal je primerna za čiščenje posebno umazanih površin. Pred čiščenjem gobo zmočite z vodo. Goba je opremljena z ježkom za enostavno pritrditev.

40x11cm

7.32 €

Gobica Wipe It PRO

Gobica Wipe It PRO

PRO je naša najboljša rešitev za vsako gospodinjstvo. To pakiranje nudi najboljše razmerje med ceno in količino.

35x11x8cm

10.98 €

Gobica Wipe It XXL

Gobica Wipe It XXL

XXL gobica ima najugodnejšo ceno za gospodinjstvo. Pakiranje je zelo ekonomično, saj gobice lahko režemo na želeno, uporabi primerno, dimenzijo.

21x11x2cm

3.66 €

Krpa Wipe It DUO

Krpa Wipe It DUO

Je enkraten izdelek saj hkrati čisti in suši. Narejena je iz mikrovlaken, ki so mešanica poliestra in poliamida in so koagulirana s poliuretanom nove generacije, kar daje izdelku enkratne lastnosti. S krpo Wipe It DUO boste z eno potezo lahko površine hkrati čistili in sušili.

38x32cm

4.88 €

Krpa Wipe It Mikrofilament

Krpa Wipe It Mikrofilament

Mikrofilament je vlakno, ki je do 100x tanjše od človeškega lasu in 5-10x tanjše od običajnih mikrovlaken. Zaradi majhnosti lahko najbolje ujame prah in ostalo umazanijo. Krpo odlikuje velika vpojnost ter trajnost. Posebej jo priporočamo za zelo občutljive, bleščeče površine, ki bi jih sicer lahko poškodovali. Z uporabo te krpe z lahkoto čistite vse površine brez uporabe čistilnih sredstev. Krpa ne pušča lis. Primerna je tudi za poliranje in nego površin, ki smo jih zaščitili z nanopremazom.

40x40cm

4.88 €

Krpa Wipe It ULTRA mikrovlakna - majhna

Krpa Wipe It ULTRA mikrovlakna - majhna

Krpa ULTRA zaradi mikrovlaken zagotavlja odlično čiščenje in vpojnost.

40x40cm

3.66 €

Krpa Wipe It ULTRA mikrovlakna - velika

Krpa Wipe It ULTRA mikrovlakna - velika

Krpa ULTRA zaradi mikrovlaken zagotavlja odlično čiščenje in vpojnost.

50x60cm

6.00 €

Krpa za pomivalec tal

Krpa za pomivalec tal

Nadomestna krpa iz mikrovlaken za pomivalec tal je primerna za čiščenje vseh površin. Primerna je za suho ali mokro čiščenje. Krpa je opremljena z ježkom za enostavno pritrditev. Peremo jo v pralnem stroju.

46x15cm

7.32 €

Krtača za čiščenje - majhna

Krtača za čiščenje - majhna

Majhna krtača za čiščenje skupaj z gobico Extra Power je vsestranski pripomoček. Lažje in bolj priročno čiščenje najbolj umazanih površin. Posebej priporočljivo za čiščenje zunanjih površin, okoli bazenov ipd.

80x140x70mm

8.00 €

Krtača za čiščenje - velika

Krtača za čiščenje - velika

Velika krtača za čiščenje skupaj z gobico Extra Power je vsestranski pripomoček. Lažje in bolj priročno čiščenje najbolj umazanih površin. Posebej priporočljivo za čiščenje zunanjih površin, okoli bazenov ipd.

95x240x90mm

14.00 €

Vse kategorije