Gobice Wipe It
    Krpe Wipe It
    Oprema Wipe It
    Zaščitni nanopremazi
    O podjetju

Splošni pogoji

Naročanje izdelkov

Vsa naročila so odpremljena s Pošto Slovenije. Plačilo je možno le po povzetju.

Naročeno blago bo odposlano v roku 5-ih dni. Rok začne teči na dan uspešno oddanega naročila, v kolikor je bilo naročilo oddano do 12. ure na delovni dan. Drugače rok začne teči na prvi delovni dan po prejemu naročila.

Kupec lahko naročilo prekliče v roku 24-ih ur na elektronski naslov info@nanosvet.si ali po telefonu 041 775 017. Po izteku roka je preklic naročila možen le, če blago ni bilo odpremljeno.

Ob prevzemu blaga dobi kupec en izvod računa, kopija pa je shranjena na sedežu podjetja.

Nanosvet d.o.o. lahko odstopi od izvedbe naročila v primerih, ko naročenega blaga nima več na zalogi. Za blago, katerega ni na zalogi, velja dobavni rok dogovorjen s kupcem.

Varnost osebnih podatkov

Z oddajo naročila kupec dovoljuje, da za potrebe naročila podjetje NanoSvet d.o.o. vzpostavi, vodi in vzdržuje oddane osebne podatke. Nanosvet d.o.o. zagotavlja varstvo osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov. Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov.

NanoSvet d.o.o. se zavezuje, da podatkov o kupcu v nobenem primeru ne bo posredoval tretji osebi.

Vračilo blaga

Kupec ima pravico odstopiti od pogodbe v 15-ih dneh od prejema blaga. Odstop je pravočasen, če je pošiljka oddana v roku. Vrnitev prejetega blaga v 15-ih dneh se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini. V kolikor so ti pogoji izpolnjeni, se kupcu vrne kupnina, zmanjšana za stroške poštnine, najkasneje v 5-ih delovnih dneh.

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah v zvezi s storitvijo vas prosimo za sporočilo na elektronski naslov info@nanosvet.si.