Gobice Wipe It
    Krpe Wipe It
    Oprema Wipe It
    Zaščitni nanopremazi
    O podjetju

Zaščitni nanopremazi

Nanopremazi imajo posebne lastnosti, ki jih brez nanotehnologije ne moremo doseči. Premazi so odporni proti razenju, so samočistilni, ali pa omogočajo bistveno lažje čiščenje. Teh premazov z očesom sploh ne opazimo. Uporabljajo se za različne površine od zaščite lesa, zaščita za avto, zaščito kovin, betona, vetrobranskega stekla, tal, usnja, tekstila, oken, keramike itd.. Nano premazi ščitijo pred umazanijo, bakterijami, mehanskimi poškodbami in drugo obrabo.

Izdelki

Nanopremaz za avtomobilsko steklo

Premaz za zaščito vetrobranskega stekla in ogledal priporočamo predvsem tistim, ki opravijo veliko medmestnih oziroma dolgih voženj. Premaz omogoča, da se deževne kapljice ne razlijejo po steklu, tako jih med vožnjo veter večinoma takoj odpihne. To vam bistveno izboljša vidljivost in s tem varnost vožnje. Pri vožnji nad 70 km/h vam brisalcev sploh ni treba uporabljati.

100ml

18.30 €

Nanopremaz za krom in jeklo

Z zaščitnim premazom za krom in jeklo zaščitimo površine pred razno umazanijo, maščobo in bakterijami. Nanašamo ga na kuhinjske nape, umivalnike, kljuke, opremo iz nerjavečega jekla itd. Nevidni premaz ponuja dolgotrajno zaščito.

100ml

18.30 €

Nanopremaz za steklo in keramiko

Premaz na osnovi nanotehnologije ščiti površine pred umazanijo. Površina odbija tako vodo, kot tudi oljne snovi. Madežev je zato do 90% manj, ostale pa zaradi slabega oprijema enostavno odstranimo z mokro krpo, brez uporabe čistil. Tako je zaščitene površine potrebno redkeje čistiti.

100ml

18.30 €

Nanopremaz za umetne mase

Visoko učinkovit premaz za umetne mase na osnovi nanotehnologije. Izdelek je na alkoholni osnovi in ustvari dolgotrajen učinek enostavnega čiščenja na umetnih masah (poliester, PMMA (pleksi steklo)) in kovinskih površinah. Premaz na površini ustvari tanek film, ki preprečuje sprijemanje umazanije, vodnega kamna, olj, maščob in vode.

100ml

18.30 €

Nanopremaz za vpojne površine

Zaščitni premaz za tla, za vpojne površine je na umazanijo in obrabo odporen premaz na osnovi nanotehnologije. Nanodelci podaljšajo življensko dobo obdelanih površin. Naša nanozaščita za beton in pode ponuja zaščito pred umazanijo, ki jo dobimo z zemljo, glino, odpadlim listjem, oljem in hrano. Nanopremaz ne vsebuje silikona, voskov in olj. Zračnost (paroprepustnost) betona se ne zmanjša tudi po večkratnih nanosih.

250ml

24.00 €

Nanopremaz za nevpojne površine

Zaščitni nanopremaz za nevpojne površine je na alkoholni osnovi in ga uporabljamo za zaščito mehansko obremenjenih ali neobremenjenih površin iz marmorja, granita, glaziranega klinkerja ter talne keramike pred umazanijo.

250ml

36.00 €

Vse kategorije