Gobice Wipe It
    Krpe Wipe It
    Oprema Wipe It
    Zaščitni nanopremazi
    O podjetju

Nanopremaz za umetne mase

Visoko učinkovit premaz za umetne mase na osnovi nanotehnologije. Izdelek je na alkoholni osnovi in ustvari dolgotrajen učinek enostavnega čiščenja na umetnih masah (poliester, PMMA (pleksi steklo)) in kovinskih površinah. Premaz na površini ustvari tanek film, ki preprečuje sprijemanje umazanije, vodnega kamna, olj, maščob in vode.

100ml

18.30 €

Dodatne informacije

Obdelane površine veliko lažje očistimo, zato si prihranimo veliko časa in napora. Poleg tega ne potrebujemo agresivnih čistil, za čiščenje potrebujemo le krpo in vodo.

Nanopremaz za umetne mase je izredno uporaben za motoriste. Ko pada dež se vidljivost skozi vizir zelo poslabša s tem pa tudi motoristova varnost. Če vizir premažete z našim nanopremazom za umetne mase se dežne kaplje odbijejo z vetrom in vidljivost je bistveno boljša. Če vetrobran premažete z nanopremazom, je po navadi že dež dovolj močan, da spere umazanijo, sicer jo pa enostavno odstranimo z vlažno krpo. Tudi zasušene insekte preprosto zbrišete z mokro krpo.

Izdelek je primeren za večino površin iz umetnih mas in ponuja optimalno zaščito za talne obloge, tuš kabine, kuhinjske in gospodinjske aparate, kuhinjske površine...

Okenski okvirji so pogosto zelo umazani in umazanija je močno prilepljena na njih, zato je njihovo čiščenje težko. Naš premaz je razvit tako, da umazanija ostane na površini in jo preprosto odstranimo z mokro krpo in vodo.

Premaz ni primeren za izdelke iz polietilena in polipropilena (večina vrtnih stolov, miz...)!

Nanašanje

Nanopremaz za umetne mase suši kožo zato priporočamo, da pri delu uporabljate gumijaste rokavice.

Priprava površine: Vsako nanašanje nanopremaza zahteva zelo dobro predhodno čiščenje površine, saj je od tega zelo odvisna kvaliteta zaščite. Površina mora biti čista in suha, na njej ne sme biti mastnih madežev. Za čiščenje priporočamo organsko čistilo npr: izopropanol ali aceton. Če uporabljate katerega od običajnih čistil morate površino dobro sprati z vodo, da popolnoma odstranite detergente, ki lahko škodijo nanopremazu.

Nanašanje: Nanopremaz nanašamo s krpico, s krožnimi gibi. Nanopremaz se mora sušiti vsaj 15 minut. če je vlažnost zelo visoka se čas sušenja lahko podaljša na nekaj ur. Po sušenju premazane površine še spoliramo. Sušenje premaza nato poteka še 2-3 ure, najbolje pa je, da se premazanih površin ne dotikamo 24 ur. Pri temperaturi nad 30°C premaz uporabljajte le na manjših površinah.

Temperatura nanašanja: Med 5 in 40°C.

Poraba premaza: Med 10 in 15ml na kvadratni meter.

Čiščenje zaščitenih površin

Ker se umazanija in vodni kamen le rahlo sprime s površino za čiščenje potrebujemo le mokro krpo in vodo. Če opazite poslabšanje učinka, lahko uporabite kis ali kako nevtralno čistilo. Zaščitene površine morajo biti, tako kot nezaščitene, redno čiščene.

Zaščitni nanopremazi - vsi izdelki

18.30 €

18.30 €

18.30 €

18.30 €

24.00 €

36.00 €