Gobice Wipe It
    Krpe Wipe It
    Oprema Wipe It
    Zaščitni nanopremazi
    O podjetju
Nanopremaz za avtomobilsko steklo

Nanopremaz za avtomobilsko steklo

Premaz za zaščito vetrobranskega stekla in ogledal priporočamo predvsem tistim, ki opravijo veliko medmestnih oziroma dolgih voženj. Premaz omogoča, da se deževne kapljice ne razlijejo po steklu, tako jih med vožnjo veter večinoma takoj odpihne. To vam bistveno izboljša vidljivost in s tem varnost vožnje. Pri vožnji nad 70 km/h vam brisalcev sploh ni treba uporabljati.

100ml

18.30 €

Prednosti nanozaščite

Brisalcev pri vožnji nad 70 km/h ne potrebujete.

Zaščita traja do enega leta oz. do 20.000 km.

Dež sneg in umazanija se odbijejo z vetrom.

Veliko lažje odstranjevanje ledu in umazanije s stekel.

Večja varnost zaradi boljše vidljivosti v dežju.

Nanašanje

Nanopremaz za avtomobilsko steklo suši kožo zato priporočamo, da pri delu uporabljate gumijaste rokavice.

Priprava površine: Vsako nanašanje nanopremaza zahteva zelo dobro predhodno čiščenje površine, saj je od tega zelo odvisna kvaliteta zaščite. Površina mora biti čista in suha, na njej ne sme biti mastnih madežev. Za čiščenje priporočamo organsko čistilo npr: izopropanol ali aceton. Če uporabljate katerega od običajnih čistil morate površino dobro sprati z vodo, da popolnoma odstranite detergente, ki lahko škodijo nanopremazu.

Nanašanje: Nanopremaz nanašamo s krpico, s krožnimi gibi. Nanopremaz se mora sušiti vsaj 15 minut. če je vlažnost zelo visoka se čas sušenja lahko podaljša na nekaj ur. Po sušenju premazane površine še spoliramo. Sušenje premaza nato poteka še 2-3 ure, najbolje pa je, da se premazanih površin ne dotikamo 24 ur. Pri temperaturi nad 30°C premaz uporabljajte le na manjših površinah.

Temperatura nanašanja: Med 5 in 40°C.

Poraba premaza: Med 10 in 15ml na kvadratni meter.

Čiščenje zaščitenih površin

Ker se umazanija in vodni kamen le rahlo sprime s površino za čiščenje potrebujemo le mokro krpo in vodo. Če opazite poslabšanje učinka, lahko uporabite kis ali kako nevtralno čistilo. Zaščitene površine morajo biti, tako kot nezaščitene, redno čiščene.

Zaščitni nanopremazi - vsi izdelki

18.30 €

18.30 €

18.30 €

18.30 €

24.00 €

36.00 €