Gobice Wipe It
    Krpe Wipe It
    Oprema Wipe It
    Zaščitni nanopremazi
    O podjetju
Nanopremaz za nevpojne površine

Nanopremaz za nevpojne površine

Zaščitni nanopremaz za nevpojne površine je na alkoholni osnovi in ga uporabljamo za zaščito mehansko obremenjenih ali neobremenjenih površin iz marmorja, granita, glaziranega klinkerja ter talne keramike pred umazanijo.

250ml

36.00 €

Dodatne informacije

Površina se prevleče s tanko, nevidno plastjo keramičnih delcev, ki so vezani na podlago, zato jih težko odstranimo. Delci ščitijo površino pred obrabo ter umazanijo.

Ker se umazanija le rahlo sprime s površino za čiščenje ne potrebujemo agresivnih čistil temveč lahko uporabljamo le vodo in krpo. S tem si olajšamo delo, prihranimo veliko dragocenega časa, prihranimo denar za čistila in varujemo okolje. Zaradi odlične mehanske odpornosti za čiščenje večjih površin lahko uporabljamo tudi tlačne čistilce.

Zaščitni nanopremaz lahko uporabimo tudi za ostale kamnite nevpojne površine iz gladkega kamna, kot so npr. nagrobniki in spomeniki. Na teh se pogosto poleg ptičjih iztrebkov pojavlja mah, ki se zažre v kamen. Odstranjevanje teh nečistoč bo z uporabo nanozaščite bistveno lažje.

Nanašanje

Nanopremaz suši kožo zato priporočamo, da pri delu uporabljate gumijaste rokavice.

Priprava površine: Vsako nanašanje nanopremaza zahteva zelo dobro predhodno čiščenje površine, saj je od tega zelo odvisna kvaliteta zaščite. Površina mora biti čista in suha, na njej ne sme biti mastnih madežev. Za čiščenje priporočamo organsko čistilo npr: izopropanol ali aceton. Če uporabljate katerega od običajnih čistil morate površino dobro sprati z vodo, da popolnoma odstranite detergente, ki lahko škodijo nanopremazu.

Nanašanje: Nanopremaz nanašamo s sprejem (brezzračno), valjčkom ali s čopičem.

Temperatura nanašanja: Med 5 in 40°C.

Poraba premaza: Med 10 in 20ml na kvadratni meter.

Sušenje premaza: Nanopremaz se osuši v približno eni uri, popolnoma pa utrdi v 1-2 dneh. Po 1-2 urah že lahko hodimo po zaščiteni površini..

Čiščenje zaščitenih površin

Površino čistimo z vodo in ščetko, lahko pa uporabljamo tudi običajna čistila in visokotlačni čistilec.

Zaščitni nanopremazi - vsi izdelki

18.30 €

18.30 €

18.30 €

18.30 €

24.00 €

36.00 €