Gobice Wipe It
    Krpe Wipe It
    Oprema Wipe It
    Zaščitni nanopremazi
    O podjetju
Nanopremaz za krom in jeklo

Nanopremaz za krom in jeklo

Z zaščitnim premazom za krom in jeklo zaščitimo površine pred razno umazanijo, maščobo in bakterijami. Nanašamo ga na kuhinjske nape, umivalnike, kljuke, opremo iz nerjavečega jekla itd. Nevidni premaz ponuja dolgotrajno zaščito.

100ml

18.30 €

Dodatne informacije

Primeren je za nanašanje na vse vrste neobdelanega nerjavnega jekla iz katerega so narejene npr. omarice, ročaji, ograje, kuhinjske nape, pomivalna korita, kuhinjski elementi, armature v sanitarijah itd.

Priporočamo ga tako za domače kuhinje, kot tudi restavracije in bare v katerih je običajno veliko nerjavnega jekla, bakra ter kromiranih površin.

Po nanosu bodo površine zaščitene pred vsemi vrstami umazanije. Skoraj vse nečistoče, maščobe in prstne odtise boste lahko odstranili zgolj z mokro krpo. S tem boste prihranili na času in denarju za nakup čistil. Z našim premazom bo vsak kovinski glasbeni instrument in ostala oprema zaščitena proti nečistoči in obrabi, ne da bi se spremenil izgled.

Nanašanje

Nanopremaz za krom in jeklo suši kožo zato priporočamo, da pri delu uporabljate gumijaste rokavice.

Priprava površine: Vsako nanašanje nanopremaza zahteva zelo dobro predhodno čiščenje površine, saj je od tega zelo odvisna kvaliteta zaščite. Površina mora biti čista in suha, na njej ne sme biti mastnih madežev. Za čiščenje priporočamo organsko čistilo npr: izopropanol ali aceton. Če uporabljate katerega od običajnih čistil morate površino dobro sprati z vodo, da popolnoma odstranite detergente, ki lahko škodijo nanopremazu.

Nanašanje: Nanopremaz nanašamo s krpico, s krožnimi gibi. Nanopremaz se mora sušiti vsaj 15 minut. če je vlažnost zelo visoka se čas sušenja lahko podaljša na nekaj ur. Po sušenju premazane površine še spoliramo. Sušenje premaza nato poteka še 2-3 ure, najbolje pa je, da se premazanih površin ne dotikamo 24 ur. Pri temperaturi nad 30°C premaz uporabljajte le na manjših površinah.

Temperatura nanašanja: Med 5 in 40°C.

Poraba premaza: Med 10 in 15ml na kvadratni meter.

Čiščenje zaščitenih površin

Ker se umazanija in vodni kamen le rahlo sprime s površino za čiščenje potrebujemo le mokro krpo in vodo. Če opazite poslabšanje učinka, lahko uporabite kis ali kako nevtralno čistilo. Zaščitene površine morajo biti, tako kot nezaščitene, redno čiščene.

Zaščitni nanopremazi - vsi izdelki

18.30 €

18.30 €

18.30 €

18.30 €

24.00 €

36.00 €